AGENTS DEL COS POLICIAL DE TORDERA PARTICIPARAN FINS DIVENDRES EN UN CURS D’ATESTATS I PERFECCIONAMENT EN MATÈRIA POLICIAL.


La Policia Local de Palafolls organitza aquest any un curs d’atestats i perfeccionament en matèria policial, amb la participació d’agents de policies locals de diversos municipals, entre ells Tordera. Aquest curs hi participarà una trentena d’agents de les policies locals del Maresme i d’alguns municipis de la província de Girona. Els agents i caporals de les policies locals que assistiran són de Roses, Tordera, Calella, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Palafolls.
El curs serà impartit per a professors de l’International Police Association, i la seva durada serà de 25 hores, i es realitzarà del 9 al 13 de maig, a l’antiga biblioteca de Palafolls.