L’AREA DE SERVEIS PERSONALS PREPARA LES CINQUENES JORNADES D’ASSOCIACIONISME LOCAL, PEL 28 DE MAIG AMB ALGUNES NOVETATS


L’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament de Tordera està preparant la V Jornada d’Associacionisme Local, que enguany tindrà lloc el dia 28 de maig al Teatre Clavé.
El programa d’aquesta edició inclou algunes novetats respecte els anys anteriors amb l’objectiu de cedir el protagonisme a les associacions locals i compartir experiències de participació ciutadana en un mateix espai de reflexió i debat.
Les novetat més destacada d’aquesta edició passa per l’eliminació dels tallers de treball a canvi de les ponències de diferents entitats locals. Durant aquesta edició també es farà la projecció d’un video sobre el teixit associatiu de Tordera.

Les inscripcions per assistir a la jornada es podran formalitzar fins al dia 19 de maig a l’Àrea de Serveis Personals, mitjançant la butlleta adjunta al tríptic informatiu que trobareu a les oficines municipals o bé des de la web Tordera.org. Les inscripcions seran gratuïtes per a tots els membres de les entitats locals i de 15€  per a les persones que no representin cap associació. En el moment de la inscripció caldrà assenyalar si s’assistirà al dinar.