Ple de l’ajuntament amb 4 punts en l’ordre del dia


L’Ajuntament de Tordera convoca per aquesta tarda ple ordinari amb  4 punts en l’ordre del dia. A la part resolutiva destaca la sol·licitud de pròrroga per a l’any 2020 del conveni interadministratiu entre la generalitat i l’ajuntament per a la prestació del servei de residència assistida i centre de dia a “Can Comte”; La ratificació de l’acord d’aprovació inicial de la modificació dels estatuts del consorci per al tractament de residus sòlids urbans del Maresme i l’inici de l’expedient del contracte de serveis consistent en la neteja viària de les urbanitzacions del terme municipal de Tordera. La sessió acabarà amb les comunicacions, precs i preguntes.

El ple començarà a les 19:00h a l’auditori del Teatre Clavé i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.