Tordera celebrarà divendres una nova edició de la Marató de Donants de Sang


“Tu sí que ets important; converteix-te en sangfluencer”. Aquesta serà la idea central de la Marató de Sang de Tordera, que se celebra el proper 22 de març de 10:00 a 22:00 hores. L’Ajuntament de Tordera, l’Associació de Donants de Sang del Maresme i Creu Roja col·laboren en l’organització. La portaveu del banc de Sang al Maresme, Sílvia Delgado explica que s’ha muntat un dispositiu important per acollir a tots els donants. Delgado recorda quin procediment es segueix a l’hora de donar sang.

delgado marato 1

Totes les persones que donen sang reben, passats uns dies, una carta a casa amb els resultats de l’analítica de la donació i el grup sanguini.  Ho explica, Sílvia Delgado del Banc de Sang.

delgado marato 2

Un curs més, els alumnes de sisè de l’escola porten treballant setmanes en el projecte del Banc de Sang i Teixits i s’encarreguen de donar suport el dia de la Marató i de preparar la promoció i difusió. Entre d’altres aspectes, s’encarreguen de dissenyar i enregistrar falca de ràdio. Us demanem, com sempre, la màxima difusió aquests dies inclòs el mateix divendres. Escoltem la falca promocional.

Falca MARATO DONACIO SANG 19 (Esc Ignasi Iglesias)

Donar sang i explicar-ho a les xarxes socials, als grups de WhatsApp d’amics i familiars, o bé dir-ho als companys de la feina o del pis on vius. Aquest és el repte que es planteja: que tots ens convertim en #sangfluencers o #bloodfluencers i expliquem allà on puguem la importància de donar sang per ajudar a salvar vides cada dia. La Marató de Donació de Sang, serà divendres de 10 a 22 hores al pavelló dels països catalans.