Segona setmana d’activitats en el mes de la salut


Diverses activitats aquesta setmana dins el cicle “El Mes de la Salut” impulsat per la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera. Avui dimarts a les 16:00h a la biblioteca tindrem l’espai creatiu “l’animal Juganer” adreçat a nens i nenes a partir de 4 anys; Dimecres al Casal de Joves Curs de Seguretat Alimentària de 9:00h a 14:00h; A la tarda, la biblioteca de Tordera acull l’activitat “ensenya’m la llengua” de Antoni Beltran, sobre expressions catalanes enfocades al món de la salut” a partir de les 19:00h; Al Casal de joves el 20 i 27 de Març tallers per a pares i mares sobre l’ús de les TIC en l’àmbit familiar a les 18:00h. La regidora de salut, Bàrbara Vergés recordava que el cicle té l’objectiu de promoure l’adquisició d’hàbits saludables, conèixer recomanacions preventives de salut a través de diferents activitats lúdiques i tractar la salut com a concepte transversal de benestar físic, mental, emocional i social.

mes salut 1

Per fer-ho possible institucions, empreses, col·lectius i associacions han sumat esforços planificant diverses iniciatives que tindran lloc fins al 14 d’abril i entre les quals hi destaquen xerrades, exposicions, caminades, la marató de donació de sang, tallers i cursos formatius.