EL CLUB FILATELIC DE TORDERA COMMEMORA AQUEST ANY EL 30è ANIVERSARI MIRANT AMB IL·LUSIÓ EL FUTUR. AIXÍ HO ASSEGUREN ELS RESPONSABLES DE L’ASSOCIACIÓ EN L’HABITUAL ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS.


El Club Filatèlic de Tordera, commemora aquest any el 30è aniversari. El portaveu del club, Josep Matas i el president de l’entitat, Joan Isern, anuncien activitats per celebrar l’efemèride i asseguren sentir-se amb il·lusió per engegar nous reptes de cara el futur.

En l’entrevista dels serveis informatius, l’entitat fa balanç de la juvenil 2005 celebrada a Tordera, parlen sobre les eleccions per elegir nova junta i del funcionament intern de l’associació. L’entrevista amb el portaveu i el president del Club Filatèlic de Tordera, la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 7 de la tarda o dissabte desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.