Comença el Mes de la Salut amb l’objectiu de promoure hàbits saludables


La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera organitza, durant els mesos de març i abril, un nou cicle d’activitats adreçades a tots els públics que té per objectiu promoure l’adquisició d’hàbits saludables, conèixer recomanacions preventives de salut a través de diferents activitats lúdiques i tractar la salut com a concepte transversal de benestar físic, mental, emocional i social. Bàrbara Vergés és regidora de Salut.

mes salut 1

Per fer-ho possible institucions, empreses, col·lectius i associacions han sumat esforços planificant diverses iniciatives que tindran lloc des del 7 de març fins al 14 d’abril i entre les quals hi destaquen xerrades, exposicions, caminades, la marató de donació de sang, tallers i cursos formatius.

mes salut 2

El mes de salut comença avui al Teatre Clavé amb un acte adreçat alumnes de 4rt D’ESO del municipi titulat “Canvi de Marxa”. Continuaran les activitats amb el dia de la dona i la marxa popular organitzada per l’associació de dones torderenques.