El TKD+ Tordera (Taekwondo) es consolida com a entitat esportiva al municipi i organitza un entrenament obert durant les festes nadalenques


Des del passat mes de setembre, Tordera ja compta amb una entitat esportiva que es dedica exclusivament a l’ensenyament i competició del Taekwondo. És un esport que es destaca per la varietat i l’espectacularitat de les seves tècniques de puntada, i actualment és una de les arts marcials més conegudes i practicades arreu del món. Oscar Pavon coordinador de l’entitat torderenca explicava que de moment estan molt contents per l’acollida de la gent del municipi.

Pavon taekwondo 1

Pel proper dijous 27 de desembre organitzen una activitat oberta al públic per aprofundir i compartir la cultura de l’art marcial. El mateix Oscar Pavon comentava amb que consistirà l’esdeveniment que tindrà lloc a la pista coberta de Sant Andreu.

Pavon taekwondo 2

Els entrenaments de l’entitat es duen a terme tots els dimarts i els dijous al local social de Sant Andreu de 17:30h a 20h. I els dissabtes per la tarda al gimnàs de l’IES Lluís Companys de 16h a 18:30h.