Josep Enric Torner substituirà a Ramon Benito com a tècnic del Girona HC


Passi el que passi la banqueta del Girona Hoquei Club de l’OK Lliga seguirà amb representació torderenca. Després de la renúncia del fins ara tècnic torderenc Ramon Benito que continuarà com a director esportiu, el llegendari jugador d’hoquei torderenc Josep Enric Torner es farà càrrec de l’equip blanc i vermell. En declaracions a Ràdio Tordera el mateix nou entrenador ens explicava com havia anat tot.

Torner girona 1

Amb aquesta incorporació pare i fill compartiran vestuari a partir d’ara, un escenari que Josep Enric Torner contempla com una bona oportunitat de compartir allò que més els hi agrada.

Torner girona 2

Després d’unes temporades plenes d’èxit, que han portat l’equip del Girona a estrenar-se a la màxima categoria (2016) i a les competicions europees (2018) de la mà de Benito, el conjunt gironí està patint ara una crisi de resultats que l’ha portat a la zona de descens: ha perdut els 4 últims partits a l’OK Lliga i només ha aconseguit un triomf en 10 jornades.