L’ESCOLA D’ADULTS DE TORDERA OBRE AVUI EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ PER ALS CURSOS DE NEOLECTORS, ALFABETITZACIÓ I INICIACIÓ A L’ÚS DE L’ORDINADOR.


L’Escola d’ Adults de Tordera obre avui el termini de matriculació pels nous cursos d’enguany. En total s’oferiran cinc cursos diferents: neolectors, alfabetització en castellà i en català, curs bàsic per a no-catalanoparlants i iniciació a l’ús de l’ordinador. L’inici de les classes serà el proper 26 de setembre al local Emili Vendrell.

Les inscripcions per assistir als cursos de l’escola d’adults es poden fer fins al 21 de setembre a les oficines de l’Ajuntament de Tordera, de dilluns a divendres de 10 del matí a una del migdia. Les places pels cursos són limitades i les inscripcions s’atendran per rigorós ordre d’ arribada. A finals de setembre també començarà el curs de normalització lingüística. 

Les proves de col·locació pel curs de normalització lingüística es duran a terme la setmana vinent.
Els cursos estan organitzats per l’Escola d’ adults de Tordera i reben el suport de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tordera.