Resultats primers equips torderencs 13-14 octubre


Deixem enrere un cap de setmana esportiu marcat pel pont on l’activitat no s’ha aturat. El CFTordera era el primer conjunt torderenc que obria la jornada al municipal d’esports. Per fí els grocs i vermells ja saben el que és guanyar a casa després de dissabte. En un enfrontament complicat però que gràcies al gol molt matiner dins del primer minut de partit i el segon gol de David Busto al 65 van posar la tranquil·litat al duel. La Batllòria va retallar distàncies al 89 deixant el definitiu 2-1.

L’Associació del Rugbi La Tordera segueix sumant experiències amb el seu primer any de competició. Visitaven el camp del filial dels Gòtics Rugbi Club i van perdre per un clar 60-5. Victòria clara del sènior femení del CEEB Tordera en aquesta jornada de segona catalana de bàsquet. Visitaven la pista del CB Roses, les cuers de la lliga i el guió es va completar amb el  34-72 final. L’equip verd es posa al capdavant de la classificació amb tres victòries en cinc partits. Per tancar el cap de setmana l’Athletic Club Tordera Parc va disputar ahir vespre una nova jornada de lliga de futbol sala amb la visita del Lloret Costa Brava i el marcador final va ser de 1-2 amb derrota torderenca.