Avui ple ordinari amb 8 punts en l’ordre del dia i en directe per Ràdio Tordera


L’Ajuntament de Tordera convoca ple ordinari amb 8 punts en l’ordre del dia. A la part resolutiva destaca l’aprovació de l’establiment i prestació del servei públic consistent en el servei d’acolliment residencial d’urgència. En l’àrea d’hisenda s’aprovarà el compte general de l’Ajuntament i Ràdio Tordera corresponent a l’exercici 2017; determinació de retribucions a càrrec electes amb dedicació i assignació per assistències a regidors i regidores sense dedicació i aprovació de modificació de crèdit i canvi de destinació per transferència entre partides. A l’apartat de mocions, el grup municipal de Som Tordera-Entesa presenta una proposta per forçar l’ampliació del parc públic d’habitatges i fer accessible el dret a l’habitatge a Tordera. La sessió acabarà amb el torn de comunicacions, precs i preguntes. El ple començarà a les 19h i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.