L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA ORGANITZA UN FESTIVAL BENÈFIC A FAVOR DE LES DUES ONG DE TORDERA. EL COL·LECTIU ÉS AVUI EL CONVIDAT A L’ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS.


L’associació de voluntariat de Tordera és avui el col·lectiu convidat a l’entrevista amb les entitats de cada dilluns.
L’associació prepara pel dimecres, 12 d’ octubre un festival benèfic a favor de les dues ONG locals, Tordera amb Luya i Agermanament Tordera-Santa Rosa. El programa “La Terenyina” entrevista tres membres de l’entitat, Nuria Clota, Montserrat Gispert i Montse Niño.

El festival comptarà amb les actuacions de música, teatre i dansa que oferiran entitats i artistes locals, Així com els aules de formació artística del Clavé.
Les membres de l’entitat aprofiten l’espai “La Terenyina” per parlar també sobre el canvi de la junta i de les activitats realitzades. L’entrevista amb l’associació de voluntariat de Tordera, la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o dissabte desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.