EL DIRECTOR DE L’ESCOLA PUBLICA IGNASI IGLESIAS CONFIA QUE EL NOU CENTRE QUE S’HA DE CONSTRUIR A L’AVINGUDA DELS PAÏSOS CATALANS SIGUI UNA REALITAT EL MES AVIAT POSSIBLE. FERNANDO RODRIGUEZ ÉS AVUI EL CONVIDAT A L’ENTREVISTA AMB LES ENTITATS.


El director de l’escola publica Ignasi Iglesias, Fernando Rodríguez, és avui el convidat de l’entrevista amb les entitats de cada dilluns.
Rodríguez, confia que ben aviat comencin les obres de la nova escola que s’ubicarà al costat del nou pavelló, a l’avinguda dels països catalans. El director del centre explica que l’escola acollirà els alumnes de parvulari i primària.

El director de l’escola Ignasi Iglesias aprofita l’entrevista del programa “La Terenyina” per parlar sobre l’inici del curs, de les activitats previstes i del professorat. L’entrevista amb el director de l’escola Ignasi Iglesias, Fernando Rodríguez la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i 7 de la tarda o diumenge desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.