Aquest vespre la sala polivalent de la biblioteca acollirà l’acte de presentació del Memorial Josep Barceló 2018 i comptarà amb la presència de l’ex segon entrenador del Girona Jordi Guerrero


cartell memorial barcelo 18Aquest proper cap de setmana les instal·lacions esportives del camp municipal d’esports i la piscina municipal acolliran la XXI edició del Memorial Josep Barceló 2018. És un dels tornejos més prestigiosos i consolidats del futbol-7 i que aplegarà una trentena de clubs d’àmbit català i estatal. El Club Futbol Tordera conjuntament amb més d’un centenar de voluntaris són els encarregats de tirar endavant aquesta cita futbolística que any rere any es supera en nombre de visitants i esportistes. En Santi Barrera, coordinador general del torneig, ens explicava el motiu principal d’organitzar una presentació oberta al públic en general.

Barrera presentacio 1

Ens avançava el format que seguirà la presentació i els continguts que s’exposaran aquest vespre.  

Barrera presentacio 2

El fins ara segon entrenador del primer equip del Girona FC Jordi Guerrero ha confirmat la seva assistència a l’acte. L’arbucienc farà una xerrada informativa sobre com preparar els partits i les tasques que realitza l’staff tècnic en un equip professional. El delegat federatiu de la territorial de Girona i directiu de la federació catalana de futbol, Jordi Bonet també serà present a la presentació.

Per altra banda, Santi Barrera explicava que a hores d’ara encara hi han places disponibles de voluntaris per poder cobrir. Feia una crida a la gent de Tordera que pugui donar un cop de mà aquest proper cap de setmana que s’acosti al municipal d’esports per explicar la disponibilitat de cadascú.

Barrera presentacio 3

Com cada any, hi haurà cerimònia inaugural, acte de cloenda i record a Josep Barceló. Al llarg dels dos dies de torneig, s’organitzen diverses activitats paral·leles com el servei de piscina gratuït per a participants i acompanyants a la piscina municipal de Tordera. S’instal·larà servei de bar durant totes les hores de competició i de menjador al migdia de dissabte i diumenge.