ELS POLÍTICS DE TORDERA I BLANES ES REUNIRAN AVUI PER PARLAR DEL DESDOBLAMENT DE LA N-II.


Els grups municipals de Blanes i Tordera es trobaran avui a la tarda a l’Ajuntament de Blanes per intentar defensar conjuntament un traçat per desdoblar l’N-II. Ara mateix, els grups municipals de l’Ajuntament de Tordera defensen l’opció que proposa la Generalitat, que consisteix a fer passar la carretera a prop del Vilar i de la urbanització de Sant Daniel, en el que és una versió revisada d’una proposta del Ministeri de Foment que passa per sobre la vall de Sant Daniel. El traçat que defensa la Generalitat intenta mitigar un escalèxtric que es forma per connectar l’N-II amb la ronda de Lloret. Fins ara, només ERC de Blanes s’ha desmarcat d’aquesta proposta, que defensa ERC de Tordera. La resta de grups de Blanes no han fet valoracions respecte a la proposta de la Generalitat.