TORDERA ACULL AVUI UNA DONACIÓ EXTRAORDINÀRIA DE SANG DAVANT LA FALTA DE RESERVES A CATALUNYA.


Les reserves del banc de sang i teixits a Catalunya tornen a estar en nivells més baixos dels desitjables després que durant les festes de Nadal i Cap d’any disminuïssin les donacions. Per aquest motiu, el banc de Sang prepara per avui una campanya extraordinari de recollida de sang a Tordera. La responsable del Banc de Sang al Maresme, Mercè Domingo assegura que estem en un moment problemàtic, ja què la capacitat de cobertura del banc de sang i teixits a Catalunya està per sota dels nivells òptims.

Mercè Domingo, fa una crida especial a les persones que mai han donat sang, que s’acostin a l’unitat mòbil i s’informin.

La Donació de Sang a Tordera, serà avui de 5 a 9 del vespre a la plaça de l’església.