TORDERA ESTRENA DIVENDRES UN NOU SERVEI DE TRANSPORT COMARCAL QUE UNIRÀ ELS POBLES DE L’ALT MARESME.


Tordera estrenarà el proper 10 de març la nova línia de transport públic que unirà els pobles de des de Tordera fins a Calella.
L’Ajuntament de Tordera, junt amb els pobles de l’Alt Maresme, ha impulsat aquest nou servei amb l’objectiu d’oferir un nou servei al ciutadà que faciliti la mobilitat per la comarca.
El servei de bus recorrerà els pobles de Tordera, Palafolls, Malgrat, Santa Susanna, Pineda i Calella, l’última parada del qual serà a l’hospital Sant Jaume.
La regidora de sanitat, Mercè Jimenez assegura que la presentació del nou servei de transport es farà demà a Malgrat de Mar i està previst comptar amb l’assistència dels alcaldes i regidors implicats en la iniciativa.

L’horari del servei de bus a Tordera, que serà de dilluns a divendres, començarà a les set del matí i farà sortides cada hora fins a les set de la tarda (excepte a les dues del migdia que no hi haurà servei).

De la mateixa manera, hi haurà un bus de tornada des de les nou del matí fins a les vuit del vespre des de Calella fins a Tordera.
El preu del bitllets s’ha establert per zones. El trajecte des de Tordera fins a Palafolls, Malgrat i Santa Susanna tindrà un preu d’1,20 euros, mentre que per anar de Tordera fins a Pineda i Calella el preu del tiquet serà d’1,75 euros. A més, hi haurà la possibilitat d’adquirir targetes de tarifes integrades de 10, 30 o 50 viatges. Tant la T10 com la T50/30 es podran comprar als estancs, als establiments de travesses i al Servicaixa.

A Tordera el bus pararà al veïnat de Fibracolor (rotonda d’entrada), al veïnat de Sant Pere (davant del supermercat), a la Plaça de la Concòrdia (davant la parada de taxis del diumenge), a la Plaça Lluís Companys i a l’Avinguda dels Països Catalans (cruïlla amb Camí Ral).