LA REGIDORA DE CULTURA I LA BIBLIOTECA ORGANITZEN DEMÀ UNA XERRADA SOBRE JOAN COROMINES I LA LLENGUA CATALANA.


El professor calellenc de la Universitat de Girona, Joan Ferrer, serà demà a la Biblioteca per fer una xerrada sobre Joan Coromines i la llengua catalana.
Ferrer és doctor en filologia semítica, llicenciat en teologia, geografia i història, traductor de la Bíblia i autor de diverses traduccions i edicions d’obres antigues.
A més, Joan Ferrer va ser col·laborador del lingüista Joan Coromines i ha tingut cura de l’edició de l’Onomasticon Cataloniae i del volum X del Diccionari etimològic i complementari de la llengua catalana.

La xerrada sobre Joan Coromines tindrà lloc demà, a les 8 del vespre a la biblioteca, en un acte organitzat per la Regidoria de Cultura i la biblioteca i que rep el suport del Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Escola d’Adults.