El proper divendres 2 de març les escoles i els instituts de Tordera celebraran la III. Diada de l’Esport Escolar


05689Els cursos de primària i secundària de les escoles i els instituts del nostre municipi celebraran el proper divendres 2 de març la tercera diada de l’esport escolar. És una activitat que segueix consolidant-se entre els alumnes torderencs amb un format no competitiu que pretén promoure els hàbits saludables i esportius entre els participants. Des de ja fa uns mesos, una comissió organitzadora formada pels professors d’educació física, entitats i regidoria d’esports de l’Ajuntament, està lligant i ultimant els preparatius de coordinació de la jornada. Pau Megias professor d’educació física del Vedruna Tordera ens explica dins del Show dels Esports els objectius que es marquen per la diada 2018.

Megias diada esport 1

Uns 2000 alumnes aproximadament realitzaran les múltiples proves per diversos indrets com el Parc Prudenci Bertrana, la Pista de l’Amistat, el camp municipal d’esports, el Pavelló dels Països Catalans, entre d’altres. La Laura Ruscalleda professora d’educació física de l’Escola Brianxa ens comenta les activitats que farà el bloc de secundària.

Ruscalleda diada esport 2

Megias ens comenta les activitats que farà el bloc de primària.

Megias diada esport 3

Com a novetat, la diada d’enguany comptarà amb la col·laboració de diverses entitats del municipi que s’ubicaran a les diferents zones de les proves. Entre d’elles hi ha el CFTordera, CPTordera, Tennis Paradís del Vilar, Rugbi la Tordera, escola de Dansa Cristina Llobet,  Set de Dansa i Bitlles La Penya del Bistec. Des de la regidoria d’esports volem agrair la feina de la comissió de professors/es (escoles i instituts) i l’ajuda de les entitats i els voluntaris de l’Esplai de la Gent Gran. Ens recorden els organitzadors que la jornada serà en horari escolar.