L’ENTITAT-ONG TORDERA AMB LUYA LAMENTA EL FRAU DE LA ONG “AJUDA EN ACCIÓ” EN APADRINAMENTS FET PÚBLIC PER UN PROGRAMA DE TELEVISIÓ LA SETMANA PASSADA I RECORDA QUE ÉS UN CAS AÏLLAT. EL COL·LECTIU ÉS AVUI EL CONVIDAT DE L’ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS.


L’associació Tordera amb Luya és avui el col·lectiu convidat de l’entrevista amb les entitats de cada dilluns.
La presidenta de la ONG torderenca, Núria Riera, ha volgut lamentar el frau que va descobrir el passat dilluns el programa de TV3, “Entre Linies” on es va acompanyar una dona catalana a visitar un nen que tenia apadrinat a El Salvador, a través de l’ONG “Ajuda en acció” i comprova que el menor i la població de la zona no rep el suport promès per l’ONG. Riera assegura que aquest cas és aïllat i que la majoria d’ONG entre elles “Tordera amb Luya” inverteix tots els diners recaptats a la causa especifica de l’entitat.

En l’entrevista del programa “La Terenyina” també hi participa la missionera torderenca, Isabel Vergés, que explica els treballs que està fent l’entitat torderenca, a Bolivia.
L’entrevista amb les membres de l’entitat-Ong Tordera amb luya la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 i 7 tarda o diumenge desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.