Dimarts, 17 maig, 2022
IniciNoticiesCulturaLa màgia de Sergi Buka obre el cicle familiar del Teatre Clavé

La màgia de Sergi Buka obre el cicle familiar del Teatre Clavé

Sergi-BukaEl Teatre Clavé estrena dissabte el cicle familiar amb un espectacle de màgia. Magikíssim l’il·lusionista Sergi Buka entra a escena sorprenent amb una simfonia de coloms, cartes, papers i cordes per endinsar els més petits en el món de la màgia. Gràcies a les varetes del màgic Xino-Xano, l’espectacle fa un gir cap a l’orient, sorprenent-nos amb les mil·lenàries ombres xineses. Ho explica l’il·lusionista Sergi Buka.

buka

Magikíssim obre la programació del cicle familiar 2018 del Teatre Clavé i es podrà veure al Teatre Clavé dissabte 27 de gener a les 18:00h.

Les entrades d’aquest i la resta d’espectacles del cicle familiar tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.

Així mateix, per als espectacles del Cicle familiar el Teatre Clavé compta amb els paquets En família que permeten adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 12€ i o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 15€. El paquet En família es ven exclusivament a la taquilla del Teatre Clavé. Tota la informació sobre entrades i descomptes es pot consultar al web entrades.teatreclave.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES