IniciNoticiesSocietat S'OBRE EL TERMINI DE SOL·LICITUDS ALS PROGRAMA DE VACANCES DE LA...

S’OBRE EL TERMINI DE SOL·LICITUDS ALS PROGRAMA DE VACANCES DE LA IMSERSO. LES RESERVES S’HAN DE REALITZAR ABANS DEL 15 DE JUNY.

L’Organisme Autònom de Serveis Comunitaris informa que s’ha obert el termini per sol·licitar les places per al programa de vacances de l’IMSERSO.
Totes les persones que vulguin prendre part en el programa hauran de ser majors de 65 anys, pensionistes de jubilació o bé pensionistes per invalidesa, viduïtat o prejubilats amb 60 anys complerts -si l’acompanyant és el cònjuge no cal que reuneixi els requisits d’edat o pensió-. El programa de vacances de la IMSERSO també admet com a acompanyant un fill/a amb un grau de minusvalia igual o superior al 45%, i sempre i quan viatgi amb els pares. En aquest cas amb la sol·licitud cal fer-hi constar el certificat de disminució.
Els sol·licitants podran escollir destins de la península, les Balears, Canàries, Portugal, circuits culturals i turisme de natura. En funció del destí escollit, l’estada oscil·larà entre els 5 i els 15 dies.
Per a més informació i sol·licituds cal adreçar-se a l’Àrea de Serveis Socials de Tordera (Plaça la Concòrdia s/n, a les antigues Galeries Comercials) de dilluns a divendres, de 9 a 2 del migdia.
El termini oficial per presentar les sol·licituds finalitzarà el dia 15 de juny de 2006, tot i que l’OASC admetrà sol·licituds només fins al 8 de juny per poder tramitar-les amb agilitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES