ELS MOSSOS D’ESQUADRA DETENEN EN UN CONTROL POLICIAL A LA ROTONDA DE CAN BARTOLÍ QUATRE PRESUMPTES LLADRES SILENCIOSOS DE NACIONALITAT SÈRBIA.


Els Mossos d’Esquadra, van detenir ahir dijous, a les 4 de la matinada, en un control a la rotonda de Can Bartolí Almir K, de 27 anys; Diani M, de 32 anys; i Nicos R, de 20 anys; tots ells de nacionalitat sèrbia, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força i atemptat i un altre de desobediència als agents de l’autoritat.

Agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona, que realitzaven tasques de control i vigilància a la carretera N-II , a l’alçada de la rotonda de Can Bartolí, dins el marc del dispositiu SEDÀS, van aturar un vehicle amb matrícula de Barcelona. Els mossos van intentar identificar-ne els tres ocupants i van comprovar que tots ells anaven indocumentats. Tot seguit, els policies van escorcollar el vehicle i hi van trobar diverses medalles d’or, arracades, un rellotge, una agulla, un anell, targes de telefonia, etc. Igualment, al maleter hi havia roba fosca, lots, filferros i guants de làtex.
Els agents van fer les comprovacions necessàries per constatar que algunes de les joies que transportaven corresponien a un robatori amb força del dia 7 de juny a Pineda de Mar. Per això, van detenir els tres ocupants del cotxe, que es van resistir i van intentar agredir els agents amb un bat de beisbol. Passaran properament a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Pineda de Mar. A més, un cop confirmades les seves identitats, s’ha confirmat que els consten antecedents per motius similars.