EL MÚSIC I CANTANT PEP SALA VISITA TORDERA EN EL PRIMER ANIVERSARI DEL CASAL DE JOVES


El músic i cantant Pep Sala va oferir divendres una conferència sota el títol “Com fer música al segle XXI i no morir en l’intent”, emmarcada dins les activitats del primer aniversari del Casal de Joves. El cantautor català va fer un recorregut pel món de la música des dels anys 60 i fins l’actualitat. Entre altres coses, va parlar de la música popular catalana, del fenomen “Operación Triunfo”, d’Internet i la pirateria i del funcionament de les empreses musicals multinacionals. Escoltem un moment de la xerrada quan Pep Sala desvetllava la màgia de la música.

El cantautor català també va mostrar el seu punt de vista sobre el futur de la música en català.

Abans de la conferència, Pep Sala va visitar el casal de Joves per oferir una Master Class de guitarra als músics locals que assagen periòdicament als bucs del Casal. Al final de la conferència, es va dirigir a ells amb aquesta reflexió.

Al final de l’acte, el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, Marc Unió va informar que Pep Sala tornarà a Tordera el 14 d’Agost, en el tradicional concert de Santa Maria.