L’ASSOCIACIÓ D’AFECTATS PEL TRASTORN DE DÈFICIT D’ATENCIÓ I HIPERACTIVITAT EXPLIQUEN EN UN ACTE COM ÉS EL DIA A DIA DINS LA FAMÍLIA AMB NENS QUE PATEIXEN LA MALALTIA.


L’associació d’afectats pel trastorn de dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat del maresme i la selva van organitzar ahir una xerrada a Tordera. Durant la trobada, es va explicar a la població en general què són els trastorns per dèficit d’atenció i quins tipus existeixen. La xerrada també va servir per conèixer com és el dia a dia dins la família amb nens que pateixen aquest trastorns. L’activitat va anar a càrrec de la psicologa, Marta Ponsa que explicava per aquesta emissora els tipus de TDAH que existeixen.

Marta Ponsa va aclarir que no tots els nens afectats necessiten tractament per afrontar la TDAH.

Per a més informació es pot contactar amb la Fundació ADANA a través de la seva pàgina web www.f-adana.org o bé al telèfon 933 933 154.