L’actuació de l’orquestra Rosaleda i la cloenda del curset de sardanes centre les activitats d’aquest divendres.


04647Recta final de les activitats de festa major. Aquest divendres, 25 d’agost, les activitats començaran a les 11 del matí amb cercavila infantil amb “La Sal dels Mars”. La sortida serà des del Teatre Clavé i fins darrere la plaça de l’església. Tot seguit, Xeringada. A les 6, concert de festa major, a càrrec de l’orquestra Rosaleda, a la pista de l’amistat. A les 7, a la plaça de l’església, cloenda del curset de Sardanes amb la cobla Palafolls. En parla la membre de la Nostra Dansa, Joaquim Costas.

cloenda sardanes

A dos quarts de 8, taller de castells per la canalla a la plaça de la concòrdia i assaig obert dels castellers de l’alt Maresme. A les 21:00h es farà el ball a càrrec de l’orquestra Rosaleda, a la pista l’amistat. Finalment, a les 23:00h començarà el Cercatasques posposats divendres passat en senyal de dol pels atemptats a Barcelona.