L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT DANIEL COMENÇA AVUI LES ACTIVITATS DE LA SEVA FESTA MAJOR, QUE SE CELEBARÀ DURANT TOT AQUEST CAP DE SETMANA A LA PISTA MINA DE JALPÍ.


Els veïns de Sant Daniel donen avui el tret de sortida a la seva festa major. Com és habitual, les activitats programades s’allargaran fins el proper dilluns, 7 d’agost, i tindran lloc a la Pista Mina de Jalpí.
El programa d’actes continuarà el diumenge amb l’ofici a la capella de sant Daniel, una audició de sardanes, la proclamació de la pubilleta i l’hereuet i el ball de nit. Finalment, el dilluns 7 d’agost els jocs de cucanya, la proclamació de la pubilla del veïnat i la tradicional rifa del xai posaran el punt i final a l’edició d’enguany de la festa major del veïnat de Sant Daniel. Tots els actes de la festa de Sant Daniel se celebraran a la pista mina de Jalpí, excepte l’ofici solemne, que es farà a l’ermita del veïnat.