EL CLUB FILATÈLIC TORDERA INAUGURA DIMECRES L’EXPOSICIÓ “EXPOTOR 2006” DEDICADA ALS 25 ANYS D’AQUESTA EMISSORA.


El club filatèlic Tordera també participa dels actes de la festa major. Ho farà amb l’habitual exposició filatèlica “Expotor 2006” dedicada enguany als 25 anys d’aquesta emissora. El president del Club filatèlic Tordera, Joan Isern, explica que l’expotor se celebra des de l’any 1975, ara fa 31 anys, i que aquest any es farà un matasegells especial dedicat a Ràdio Tordera.
A banda de l’exposició dedicada al 25è aniversari de Ràdio Tordera, l’expotor 2006 inclourà altres col·leccions de segells. Entre les 103 vitrines s’hi podran observar col·leccions dedicades als cent anys de passió blaugrana, als presidents dels Estats Units, a l’automobilisme, als personatges catalans i les dues col·leccions juvenils que representaran Tordera a la propera Juvènia que se celebrarà a la ciutat de Calahorra, a la Rioja. L’expotor 2006 també comptarà amb una col·lecció de plaques de cava i amb una de les úniques col·leccions de tot l’Estat dedicada al món dels mitjans de comunicació.
La inauguració de l’Expotor 2006 serà aquest dimecres 23 d’agost a les sis de la tarda al Teatre Clavé i romandrà oberta a les visites fins el 27 d’agost. A l’acte d?inauguració hi seran presents l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i els membres de la federació catalana de filatèlia.