L’ AJUNTAMENT DE TORDERA ADJUDICA A L’EMPRESA ENCOFA S.A. LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DEL PONT DE FERRO. EL PROJECTE PRESSUPOSTAT EN UN MILIÓ D’ EUROS TÉ UN TERMINI D’EXECUCIÓ DE CINC MESOS.


L’ajuntament de Tordera ha adjudicat les obres del pont de ferro. La setmana passada, en un consell d’ administració de l’empresa Tordera Urbanística Activa (TUA), es van estudiar els informes tècnics de les tres empreses que optaven al concurs i finalment es va adjudicar el projecte a l’empresa Encofa S.A.
El projecte del pont de ferro constarà de dues fases. La primera suposarà la construcció d’una passarel·la de vianants d’uns 150 metres de llargada amb quatre pilars de suport, tres dels quals s’aixecaran a la llera del riu per garantir l’estabilitat de la passera. Un dels accessos al pont sortirà des de darrere l’església, mantenint així l’accés original, i l’altre des del pàrquing de la zona esportiva. La segona fase és una iniciativa nova que servirà per apropar el centre del poble amb el veïnat de Sant Pere a través d’una passarel·la de vianants que anirà des de l’illa del riu fins al veïnat, passant per darrere dels equipaments esportius. L’ajuntament de Tordera, posarà demà la primera pedra del pont, a un quart de 10 del vespre, darrere de la plaça de l’església, en el punt exacte on començava l’antic pont de ferro, que la riuada de l’any 1969 es va emportar.