L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE COMENÇARAN AL MES D’OCTUBRE ELS CURSOS FORMATIUS PELS COMERCIANTS DEL MUNICIPI.


L’Associació de Comerciants de Tordera Centre, juntament amb la Confederació de Comerç de Catalunya i l’Àrea de Comerç de l´Ajuntament organitzen diferents cursos adreçats al personal dels establiments comercials de Tordera.
Els cursos tindran lloc a partir de l’últim trimestre de 2006 i el primer de 2007. Els dos primers que s’ofereiriran seran d’anglès i d’embelliment d’aparadors.
El curs d’anglès, començarà el 4 d’octubre i es farà els dimecres i divendres de dos quarts de 9 a 10 de la nit, amb una durada de 30 hores.
D’altra banda, el d’embelliment d’aparadors s’iniciarà el 3 d’octubre tindrà una durada de 40 hores i es durà a terme tots els dimarts i dijous, de 3 a 5 de la tarda.
Pel primer trimestre de 2007 també s’ofereixen dos cursos pels comerciants, un serà d’internet en el petit i mitjà comerç, que tindrà una durada de 30 hores i s’iniciarà el dia 10 de gener, els dimecres i divendres de les dos quarts de 9 a dos quarts de 11 de la nit, i un segon curs que serà de merchandising aplicat al comerç. Aquest últim es farà els dimarts i dijous de 3 a 5 a partir del 6 de febrer i tindrà una durada de 30 hores.
Els interessats a participar en qualsevol d’aquests cursos poden informar-se sobre el període d’inscripció trucant a l’Associació de Comerciants de Tordera Centre (93.765.07.75), a l’Ajuntament de Tordera (93.765.04.14) o bé a l’Aula Empresarial (93.764.03.27).