EL PSC DEL MARESME PROPOSA QUATRE CANDIDATS PER REPRESENTAR LA COMARCA A LES LLISTES AL PARLAMENT DE CATALUNYA. ENTRE ELS CANDIDATS DESTACA LA DIPUTADA I REGIDORA DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA, CONXITA RODRÍGUEZ.


La diputada i regidora de l’ajuntament de Tordera, Conxita Rodríguez, tornarà a ser proposada, per el PSC del Maresme, per representar la nostra comarca a la llista del partit, en les properes eleccions autonòmiques.
El passat dissabte dia 2 de setembre el Consell de Federació del PSC Maresme va designar els seus candidats a diputats per la comarca. Consol Prados i Conxita Rodríguez repeteixen. Santi Fonbona i Carmen Bastida són les novetats.

Conxita Rodriguez, va ser elegida fa pocs mesos diputada del parlament de Catalunya, en substitució de la també maresmenca, Consol Prados.

El proper dia 21 de setembre el Consell Nacional del PSC es reunirà per aprovar les llistes de candidats i candidates al Parlament de tot Catalunya.