La millora del passeig fluvial i la reforma del Camí Ral, els dos grans projectes de la regidoria d’Obres i Serveis per aquesta legislatura


carles auletA finals de l’any passat, Carles Aulet va tornar a l’Ajuntament de Tordera com a regidor, per ocupar la plaça que va deixar Marc Unió per motius personals i professionals. Aulet s’encarrega de les regidories d’Obres i Serveis i Pagesia, dues àrees que ja havia dirigit anteriorment. I durant el que queda d’aquesta legislatura haurà de culminar dos projectes importants: la reforma del Camí Ral i la millora del passeig fluvial. Tant un com l’altre s’estan acabant de redactar.

El projecte més immediat i que s’ha de dur a terme durant aquest any és la millora del passeig fluvial, que s’inclou dins la ruta de la Tourdera, la via verda que resseguirà tot el riu Tordera i que ha d’unir, a peu o en bicicleta, el Montseny (on neix) i la Mediterrània (on desemboca). En el tram torderenc, els treballs previstos són: col·locar nova senyalització, millorar el tram que passa pel carrer Puigvert i construir dos ponts abans d’arribar a l’empresa Torho. Ho explica Carles Aulet.

aulet projectes 1

Inicialment, el tram de passeig fluvial que passa pel centre de Tordera es va il·luminar amb llums que funcionaven amb energia solar. Aulet diu que insistiran perquè es recuperi aquesta il·luminació.

aulet projectes 2

Pel que fa al projecte de reforma del Camí Ral, que està previst executar-lo durant el 2018, té l’objectiu de millorar la mobilitat dels vianants.

aulet projectes 3

Els projectes de millora del passeig fluvial i reforma del Camí Ral estan subvencionats per la Diputació de Barcelona.