Curs adreçat a entitats i associacions per aprendre a fer projectes


consell comarcal maresmeEl Consell Comarcal del Maresme ha organitzat un curs per aprendre a elaborar projectes. Els objectius són identificar, dissenyar, formular, executar i avaluar un projecte correctament i promoure el Treball en Xarxa entre les associacions d’un mateix municipi. El contingut conté els continguts del projecte, la justificació, com valorar els resultats o com tenir en compte els recursos humans, materials i econòmics, entre d’altres. També per tenir en compte la comunicació i promoció. El curs és gratuït i està adreçat a les entitats sense ànim de lucre de la comarca del Maresme. El curs es farà el 18 de febrer al Consell Comarcal del Maresme. Plaça Miquel Biada, 1. Davant de l’estació Renfe de Mataró.

En total hi ha un màxim de 25 places i la inscripció es pot fer al formulari que trobareu a ccmaresme.cat.

El curs va a càrrec de AVALON, Iniciatives per a les associacions. Més informació a:  SIAD Maresme- 937411616. Ext: 208 – siad.maresme@ccmaresme.cat