Pavelló parroquial i pavelló dels països catalans són els noms definitius escollits pels torderencs/ques a través del procés participatiu online


proces-pavellonsJa tenim els noms definitius pels pavellons poliesportius de Tordera. El pavelló de la Concòrdia a partir d’ara rep el nom de Pavelló Parroquial i el pavelló poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans rep el nom de Pavelló dels Països Catalans. A priori els noms s’escollien en dues fases dins del procés participatiu online que havia engegat l’Ajuntament de Tordera però degut als resultats obtinguts i la coincidència d’aquests durant la primera fase, l’àrea de serveis personals i la regidoria d’esports ja han pogut adjudicar els noms definitius de les dues instal·lacions esportives del nostre municipi. Properament es registraran els noms oficials de les instal·lacions esportives, es comunicaran a les entitats esportives que utilitzen diàriament els pavellons del canvis oficials i s’efectuaran els canvis pertinents a les senyalitzacions viàries.