Tots els primers equips torderencs afronten els seus compromisos esportius com a visitants


hoquei-copa-penedesDesprés de la  passada jornada en què  la majoria dels primers equips torderencs van disputar els seus partits com a locals, set dies més tard, jugaran tots  com a visitants. El partit que estava previst per dissabte a les 16:00h del CFTordera al camp del Farners s’ha ajornat per el proper dimecres 21 de desembre a les 20:30 de la nit. A les 18:00h el CEEB Tordera femení de Copa Catalunya visitarà la pista del Sagrada Família Claror de Barcelona amb l’objectiu de poder sumar un nou triomf. A les 19:00h el Futsal Tordera afrontarà la jornada de la primera nacional catalana a la pista del Granollers. En un horari força intempestiu, el Club Patí Tordera visitarà  una de les pistes més complicades de la lliga, la del Sant Cugat. Lluitaran per la quarta victòria consecutiva;  l’enfrontament serà retransmès en directe per Ràdio Tordera. El diumenge tancarà el cap de setmana esportiu el CEEB Tordera masculí de segona, a la pista del CB Sant Celoni a les 17:45h