El CEEB Tordera convoca per demà assemblea extraordinària de socis amb la dimissió de la junta entre els punts de l’ordre del dia


ceeb escutL’actual junta directiva del Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera ha anunciat que convoca una assemblea extraordinària de socis per demà divendres 4 de novembre al local Emili Vendrell amb vuit punts en l’ordre del dia. Dins d’aquesta assemblea sorprèn el punt número cinc que contempla la dimissió de la junta actual amb la corresponent convocatòria d’eleccions a la presidència del club. L’actual presidenta de l’entitat Sílvia Gómez, en declaracions a Ràdio Tordera ens va explicar alguns dels motius de la convocatòria.

gomez-ceeb-1

Ella considera que la situació econòmica és correcte tot i que de moment no s’estan complint les expectatives que havien pressupostat. En el ordre del dia, el punt 3 com el 4 fan referència a exercicis i balanços econòmics del CEEB Tordera. Gómez ens comentava en que consisteixen aquests apartats.

gomez-ceeb-2

Sílvia Gómez confirma que no presentarà cap candidatura per optar a la presidència del club i espera que la propera junta directiva que entri sigui nombrosa per tal de poder fer front a tots els estaments i departaments que un club com el CEEB Tordera gestiona i necessita en el seu dia a dia. Reconeix que alguns temes es podrien haver fet d’una altre manera.

gomez-ceeb-3

Demà el local Emili Vendrell acollirà l’Assemblea Extraordinària del club en doble convocatòria: la primera a les 20:00 hores i la 20:30h en segona convocatòria.