L'AJUNTAMENT COMENÇA LES OBRES DE REMODELACIÓ DE LA PLAÇA DE LA CONCÒRDIA. LA PRINCIPAL ACTUACIÓ CONSISTEIX EN L'ENDERROCAMENT DEL MUR.


L’Ajuntament de Tordera ha començat aquest matí les obres de remodelació de la plaça de la Concòrdia amb l’enderrocament del mur del carrer Puigverd i l’enjardinament d’aquesta zona.
Les obres d’enderroc del mur de formigó s’allargarà fins dimecres, motiu pel qual hi haurà talls puntuals del trànsit en aquest sector i estarà prohibit el pas de camions i autobusos. En aquest sentit, la parada del servei Barcelona Bus de la plaça de la Concòrdia quedarà anul·lada durant 15 dies i només serà operativa a la plaça de Lluís Companys. Aquestes obres també afectaran a la parada de taxis de Tordera, que es traslladarà davant l’entrada de la pista l’Amistat per l’accés de la carretera de Fogars.
Les obres de remodelació de la plaça de la Concòrdia s’uneixen a l’actuació prevista en aquest sector amb la propera inauguració del pont de ferro. Per aquest motiu durant la setmana vinent el carrer de Puigvert també tindrà restriccions de trànsit ja que l’empresa EMCOFA ha de construir la bastida per continuar amb les obres de construcció del nou pont.