LA REGIDORIA DE JOVENTUT PROMOU UNA JORNADA DE DEBAT PER TRACTAR EL FUTUR FUNCIONAMENT DEL CASAL DE JOVES.


La Regidoria de Joventut organitza, aquest dissabte 24 de febrer, la primera Jornada de debat juvenil de Tordera amb l’objectiu de tractar el futur funcionament del Casal de joves que s’està construïnt a l’Avinguda dels Països Catalans, al sector de nova urbanització del Mas Sant Jaume.
La intenció de la Regidoria de Joventut és conèixer l’opinió dels joves sobre alguns aspectes de funcionament del nou equipament com ara els horaris, el tipus de gestió, les activitats que s’hi poden desenvolupar així com també el nom del nou Casal.
Durant la Jornada de debat juvenil, els responsables de l’Àrea presentaran la publicació del Pla Local de Joventut, que ha de marcar les directrius en matèria de joventut a Tordera per als propers anys.En aquest sentit es repartirà una versió reduïda del Pla Local de Joventut per a tots els assistents.
La primera Jornada de debat juvenil es celebrarà a la sala d’actes de la biblioteca i està adreçada a tots els joves d’entre 15 i 30 anys. Tots els interessats en participar-hi poden confirmar la seva assistència adreçant-se a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament de Tordera.
La previsió de l’Ajuntament de Tordera és que el nou Casal estigui enllestit a mitjans del mes de maig. 
El projecte del Casal de joves dibuixa un espai superior als 600 metres quadrats i format per dues plantes. La planta baixa comptarà amb una sala de reunions, un magatzem i una zona de bar. La segona planta reserva quatre espais d’assaig per als grups de música locals, dues sales polivalents per a diferents usos i activitats, dos despatxos per a reunions i una sala amb ordinadors i connexions a Internet.