El periodista torderenc de RAC1, Albert Bassas, és avui el pregoner de la Festa Major de Tordera 2016


Albert_BassasEl periodista torderenc Albert Bassas és el pregoner de la Festa Major de Sant Bartomeu 2016. Actualment, Bassas forma part de l’equip d’esports de RAC1 i presenta el programa diari dels migdies “100 metres”. També és locutor i redactor de l’equip del programa de tardes líder de la seva franja, el “Versió RAC1”, presentat per Toni Clapés, on se’l pot escoltar fent un espai esportiu.

Albert Bassas és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (2005). Ràdio Tordera va ser la seva primera casa de formació, on va tenir el primer contacte amb un micròfon fent de comentarista a les retransmissions esportives de futbol i hoquei, fins arribar a ser cap d’esports de l’emissora torderenca la temporada 1999-2000.

Dins la seva trajectòria, Bassas també ha estat director/coordinador de Ràdio Martorell, tertulià del programa “La nit del lloro” de Barça TV i corresponsal del FC Barcelona per la UEFA Champions League. Va seguir l’equip blaugrana pel departament d’esports de Punto Ràdio (2006-07) amb Josep Pedrerol. Durant el curs 2010-11 va treballar al departament d’esports de Catalunya Ràdio dins el magazine matinal “El Matí de Catalunya Ràdio”, quan el presentava Manel Fuentes. A més, des de la temporada 2009-10 és speaker del Girona FC a Montilivi, en els partits de l’equip a casa (2a Divisió A).

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Tordera, Sílvia Català, explica els motius perquè han escollit l’Albert Bassas per fer el pregó d’enguany.

pregoner

El pregó de la Festa Major 2016 tindrà lloc avui, a les 11 de la nit, des del balcó de l’Ajuntament.