L’ajuntament convoca ple ordinari amb tres punts en l’ordre del dia


03524L’ajuntament de Tordera convoca aquesta tarda el plenari corresponent al mes de gener. La sessió comptarà amb 3 punts en l’ordre del dia, on destaca l’aprovació d’una modificació de crèdit i la modificació de l’horari de celebració de les sessions plenàries ordinàries. Segons el regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu la modificació de crèdit permetrà la creació d’una nova partida de 30.000 euros que es destinarà a petits arranjaments en la via publica.

marcal modificacio credit

El ple acabarà amb les comunicacions, precs i preguntes. La sessió començarà a les 8 del vespre, a l’auditori del Teatre Clavé i serà emesa en directe per Ràdio Tordera. Com és habitual, una hora abans, a les 7 tindrà lloc el consell de la vila. Un espai de comunicació directa i participació activa entre els regidors del govern municipal i la ciutadania.