Les obres de restauració del monestir de Roca-Rossa haurien de començar a principis del 2016


rocarossaA principis de l’any que ve haurien de començar les obres de restauració del monestir de Roca-Rossa. Aquest és un dels projectes que quedava pendent d’executar, fruit del finançament a través del percentatge cultural que li pertoca a Tordera pel fet que l’autopista passi pel terme municipal. La rehabilitació de les ermites de Sant Daniel i Sant Pere i la restauració del teulat de l’ermita de Sant Ponç són altres obres que s’han finançat a través d’aquest tant per cent cultural. Amb el monestir de Roca-Rossa es van trobar amb l’inconvenient de la titularitat, la qual cosa va allargar els terminis. Escoltem Josep Llorens, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Tordera.

monestir rocarossa 1

El projecte de restauració del monestir de Roca-Rossa preveu diverses actuacions. Ens les detalla el regidor Josep Llorens.

monestir rocarossa 2

Paral·lelament a aquestes millores arquitectòniques, l’Ajuntament de Tordera està treballant en un projecte de promoció cultural de diferents espais històrics del municipi. L’objectiu és que la gent conegui la història del monestir, l’activitat que havia tingut en el passat i, a la vegada, dissenyar algunes rutes que passin per la zona, per tal que la gent s’hi acosti i el visiti.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca