L’Associació de Comerciants Tordera Centre reparteix més de 1300 paperines de castanyes dins la campanya promocional de tardor.


castanyadaUn any més, la celebració de la castanyada de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre ha estat tot un èxit. Aquest passat dissabte van repartir més de 1300 paperines de castanyes. El sistema no va canviar respecte les edicions anteriors, de manera que tot aquell que volgués castanyes, només havia de canviar el tiquet regal que donaven per cada compra a les botigues associades. El president dels comerciants de Tordera Centre, Josep Borrell, es mostra content d’aquesta edició i destaca que la castanyada ja es un esdeveniment esperat pels torderencs i torderenques.

balanc castanyada comerciants 1

Un cop acabada la campanya promocional de tardor, l’Associació de Comerciants de Tordera Centre ja pensa en la campanya de Nadal. Recordem que fa pocs dies han repartit més d’un centenar de carros de compra. Escoltem Josep Borrell.

balanc castanyada comerciants 2

Per Nadal es mantindran activitats tradicionals com el concurs de dibuix o els sortejos en els establiments associats, però també s’incorporaran novetats que han d’acabar de perfilar.