ERC DE TORDERA PRESENTARÀ UNA MOCIÓ EN PLE MUNICIPAL PER DEFENSAR EL MODEL CATALÀ DE COMERÇ DE PROXIMITAT.


La defensa del model català de comerç de proximitat és una prioritat per Esquerra Republicana de Tordera.

Aquesta línia de treball és una màxima per totes les instàncies d’Esquerra, i per això es vol treballar amb les institucions de la Unió Europea per garantir el model. En aquest sentit, la Comissió Europea ha aprovat la Directiva de Serveis ha de ser ara transposada a la legislació catalana.

En un comunicat, els republicans asseguren que cal que l’adaptació d’aquesta directiva respecti i potenciï el nostre model comercial. Per això, presentaran una moció al proper ple municipal per demanar que la nova normativa catalana blindi el nostre model comercial i aconsegueixi diversos objectius. Així els detalla Bernat Costas.

Costas, recorda que l’estat espanyol, vol aprofitar aquestes circumstancies per eliminar les competències que té el parlament de Catalunya en aquesta matèria.

En l’àmbit de les competències municipals, ERC assegura que a Tordera s’ està treballant des de la regidoria de Promoció de la Vila en aquesta línia com a màxima prioritat.