Aquest diumenge el Club Esportiu Tordera organitza el clàssic esmorzar ciclista


cet esmorzar biciEl Club Esportiu Tordera organitza un any més, i ja serà el tercer, el clàssic i popular esmorzar ciclista de final de temporada. El principal objectiu de l’activitat és seguir donant a conèixer tot el moviment social i esportiu de l’entitat torderenca i a la vegada fer pinya per gaudir del ciclisme i dels circuits propers a Tordera. Rubén Roncel, membre de l’entitat, ens explica que l’esdeveniment té una bona acollida i també comparteix amb nosaltres els indrets per on passaran.

Roncel Ciclisme

La sortida serà aquest diumenge a les 8h del matí de davant de la plaça Lluís Companys i es farà ruta de 60 km, aproximadament, fins al restaurant Can Puig de Sant Feliu de Buixalleu on hi haurà un esmorzar. Apte per a tots els nivells que estiguin acostumats a agafar la bicicleta, el CET ha creat un esdeveniment a través del facebook per tenir comptabilitzats tots els participants. Des de l’organització es recomana que es porti un recanvi per si es punxa.