Aquest proper cap de setmana tornen les retransmissions d’hoquei sobre patins a Ràdio Tordera amb un equip renovat


Collage hoquei noti 2Aquest proper dissabte coincidint amb l’inici de lliga de la primera nacional espanyola d’hoquei sobre patins, des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera ja tenim a punt l’equip radiofònic que durant la temporada ens explicarà tots els detalls del que succeeixi amb els partits del primer equip del Club Patí Tordera. Marc Salichs i Pau Tusell seran l’equip fixe que des de aquest cap de setmana ja ens retransmetran l’inici de la competició. Una de les incorporacions destacades del programa serà en Josep Garriga jugador mític i campió de la Copa CERS amb el conjunt torderenc com a comentarista tècnic. A partir del 31 octubre el torderenc Xavier Serra també s’incorporarà en el projecte, de fet, ell ja havia conduit en anys anteriors les retransmissions d’hoquei a la ràdio. En Marc, en Josep i en Xavi ens expliquen les sensacions que tenen abans de començar i el principal objectiu que s’han marcat per aquesta temporada.

Mix retransmissions hoquei

El debut del Club Patí Tordera serà aquest dissabte a les 19:30h en el parroquial davant el CH Mataró. L’enfrontament el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.