L’actuació de l’orquestra Costa Brava i la cloenda del curset de sardanes centre les activitats d’aquest dimarts.


04126Recta final de les activitats de festa major. Aquest dimarts, 25 d’agost, les activitats començaran a les 6 amb el concert de festa major, a càrrec de l’orquestra Costa Brava, a la pista de l’amistat. A les 7, a la plaça de l’església, cloenda del curset de Sardanes amb la cobla Palafolls. En parla la membre de la Nostra Dansa, Mercè Sagrera.

nostra dansa

En aquest acte, sonaran les següents sardanes: Noces d’Or de Ricard Viladesau; Estimat amic de Eduard Sans, Gota d aigua de Pere Mercader; Rondalles i cançons de Josep Vicenç; Valentí Quer de Francesc Mas Ros i el Bon Hereu de Ricard Viladesau. A les 8, ball de tarda amb la Costa Brava. A dos quarts de 11, a la plaça, serenata i finalment, a la pista l’amistat ball de nit amb l’orquestra Costa Brava.