El Club Futbol Tordera convoca per avui assemblea general de socis


assemblea futbolAvui divendres 10 de juliol, les instal·lacions del Municipal d’esports de Tordera acolliran l’assemblea general ordinària de socis, amb 10 punts en l’ordre del dia i, entre ells, el balanç econòmic, esportiu i de l’àrea social de la temporada 2014/2015. Tot això amb un informe de l’actual president, Quim Barceló. A partir del sisè punt hi haurà el canvi de mandat amb la presentació de la nova junta directiva encapçalada pel nou president, Carles Gamonal, i l’organització i el projecte esportiu per a la temporada 2015/2016, a més de la presentació i l’aprovació, si s’escau, de les quotes de socis per a la nova campanya i el nou pressupost per al proper any. Gamonal convida a tothom que assisteixi a l’esdeveniment per explicar les noves idees i tranquil·litzar el soci de tota la vida.

Gamonal assemblea

L’acte finalitzarà amb el torn de precs i preguntes i tindrà dues convocatòries, una a les 20:30h i l’altra, a les 21:00h del vespre en el camp municipal d’esports de Tordera.