El Club Twirling Vila de Tordera prepara una festa de final de temporada per diumenge


festival twirlingAquest proper diumenge 14 de juny el Club Twirling Vila de Tordera posarà el punt final a la seva primera temporada en actiu amb una festa a les 11 h del matí en el pavelló poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans.

Durant la festa final es podran veure les atletes ensenyant els seus exercicis de competició; les noves atletes d’incorporació també hi participaran i les noies de twirling de l’escola Mossèn Joan batlle de Blanes també hi seran, com a convidades.

El Club Twirling Vila de Tordera es va estrenar amb un acte durant la festa major 2014 i aquesta ha estat la primera temporada que competeixen i realitzen una fase final en què aconsegueixen diferents campionats de Catalunya.