EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA UNA MOCIÓ DEL PARTIT POPULAR PER CREAR UNA MESA LOCAL PER A L’OCUPACIÓ.


IMG-20130228-00207L’últim ple de l’Ajuntament de Tordera, a proposta del Partit Popular, va aprovar una moció per tal de crear una mesa local per a l’ocupació. Els populars reconeixen que des del govern municipal ja s’han tirat endavant diverses iniciatives, però que seria bo ajuntar tots els àmbits per treballar conjuntament. Escoltem el regidor Xavier Martín.

mocio pp 1

Des del PP consideren que tots els sectors que puguin tenir un cert pes o d’altres a potenciar han d’estar presents a la mesa local per a l’ocupació. El comerç n’és un. I també el turisme, que encara que no es pugui competir amb el de costa, Tordera té altres atractius: espais naturals, el mercat dels diumenges i les fires dels dissabtes que s’han començat a potenciar des de l’Ajuntament, darrerament.

Xavier Martín explica com veuen la situació laboral de Tordera des del PP.

mocio pp 2

La moció per crear una mesa local per a l’ocupació és només un punt de partida. Ara caldrà desenvolupar-la, que tots els grups municipals es reuneixin per decidir-ne el format: qui en formarà part i què s’hi tractarà. L’objectiu és anar pas a pas, per mirar què es pot fer dins de cada sector.
One thought on “EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA UNA MOCIÓ DEL PARTIT POPULAR PER CREAR UNA MESA LOCAL PER A L’OCUPACIÓ.

Comments are closed.